SOS Team

SOSTEAM - Herstellingen aan huis 24/24 en 7/7

Loodgieter, verwarming, ontstopper, elektricien, klusjesman,
slotenmaker en glazenmaker

Wij staan tot uw dienst 24/24 en 7/7 in het hele Belgische grondgebied, Brussel en haar 19 gemeenten voor loodgieterij, verwarming, ontstopper, elektriciteit, slotenmaker en glazenmaker (simpele glas en dubbele beglazing)!

Verwarming

Veel situaties die problemen opleveren. Wij komen ter plaatste, en lossen het probleem op, zodat jullie verder kunnen in alle rust.

Loodgieter

Onze technici zijn toegewijd om u te helpen dag en nacht. We hebben een oplossing voor elk probleem

Ontstopper

Of het nu om toiletten, of zelfs kanalen van meerdere verdiepingen van appartementen of hotels gaat, wij verwerken het probleem, om het op een efficiënt manier op te lossen.

Klujesman

Wij bieden ook onze services aan voor onderhoud, kleine dagelijkse werkjes, samenstellen van meubels aansluiten van electro apparaten, schilderen het heraanleggen van vloeren en tapijten. We werken in regie.

Dringende herstellingen

Onze gecertificeerde technici gespecialiseerd in diensten voor het oplossen van herstellingen, onderhoud, reparatie en installatie voor uw loodgieterij, verwarming, ontstopper, elektriciteit, slotenmaker in glazenmaker.

Elektriciteit

Een massa probleem, kortsluiting, even te lage stroomsterkte,… zijn slecht symptomen van een verouderd uitzicht, systeem onjuist. Wij stellen onze expert mensen tot jullie diensten.

Glazenmaker

Voor problemen met de installatie, wijziging of vervanging van ramen, glazendeuren, onze professionele mensen, zijn beschikbaar om te reageren op de noodsituaties 24/24 voor alle soorten ramen.

Electricite Bruxelles

Soort activiteiten

Bruxelles, Schaerbeek, Etterbeek, Ixelles, Jette, Saint Gilles, Berchem St Agathe, Molenbeek St Jean, Koekelberg, Anderlecht, Ganshoren, Evere, Uccle, Woluwé St Pierre, Auderghem, Watermael Boitsfort, Forest, Woluwé St Lambert et St Josse ten Noode.

Slotenmaker

Wij beschikken over alle benodigde apparatuur en alle goedgekeurde merken van sloten, die op de Belgische markt zijn, en voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen.